KimmoToroska Sanottavaa

YLE: Moni puolue puolittaa EU-vaalibudjetin (3/8) ??

Hah,mielenkiintoinen uutinen YLE:llä  http://yle.fi/uutiset/moni_puolue_saastaa_eurovaalikisassa_ps_tuplaa_budjetin/7082625 

Jossa siis kerrotaan monen puolueen puolittavan EU-vaali budjettinsa, tosiasiassa vain kolme puoluetta kahdeksasta on julkista EU-vaalibudjettiaan pienentämässä ja kaikki kolme näitä EU:ssa jo valmiiksi vuosia riekkuneita !

Ainoa yhteenveto, minkä tuosta voi vetää, on se, että kyseisillä puolueilla on ylimielisyys noussut omaan korkeuteensa ja näin ollen kuvittelevat pärjäävänsä tulevissa EU-vaaleissa pienemmällä budjetilla, koska he ovat jo ennen "näyttäneet kyntensä" No, se on totta, että kyseiset kolme puoluetta kokoomus, keskusta ja vihreät ovat kyntensä näyttäneet, mutta aivan toisin, kuin itse luulevat.

Perussuomalaiset aivan oikeutetusti kasvattavat vaalibudjettiaan runsaasti, jolloin näille omasta mielestään "oikein äänestäneille" puolueille saadaan lyötyä riittävän vahvaa kiilaa eteen !

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän velimattivanhanen kuva
Veli-Matti Vanhanen

Taitaa Torskaa ja muita persuja hermostuttaa, että vaaleissa tulee pahasti takkiin. Ei auta puoluetukirahan kylvökään jos substanssi puuttuu. Kyllä kansa tietää.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Voihan Matti Vanhanen, ensin kannattaa opetella kirjoittamaan nimet oikein ja vasta sitten kommentoida ;)
Kansa todellakin tietää ja takkiin meille ei tule missään muodossa, siitä uskallan sanani antaa, kyseisille riistäjä puolueille taasen takkiin tulee ja pahasti !

Käyttäjän velimattivanhanen kuva
Veli-Matti Vanhanen

Anteeksi kirjoitusvirhe nimessä.
Ensin kannattaa opetella kirjoittamaan blogi-otsikko ihan oikein suomeksi ja sitten vasta suoltaa höttöä.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #3

Kuulehan Vanhanen, missä on höttöä ?? Ei jutussani ainakaan, kenties sinun kommenteissasi !

Käyttäjän JuhaniMetsanen kuva
Juhani Metsänen

MTV3 vetää jo nyt kokkareiden vaalivankkureita pää märkänä ja ilmaiseksi. Jos olet allerginen ruiskaunokille, niin silloin kannattaa kiertää pöllölaakso kaukaa.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Juurikin noin, Putous pahinpana kokkareiden mainoslinkkinä !

Käyttäjän velimattivanhanen kuva
Veli-Matti Vanhanen

Ei kai nyt MTV kaupallisena yrityksenä ilmaiseksi tilaa anna, varmaankin Stubb tarjouskilpailussa suostui maksamaan eniten.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #7

HMMMM, ai siis Vanhanen myöntääkin nyt, että kokoomus käyttää sitä rahaa eniten EU-vaaleihin :)

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Mihin hallituspuolueet tai keskusta vaalibudjettia tarvitsevat kun eivät uskalla hiiskahtaakaan liittovaltiosta ja yhteisvastuusta, siis EU:n tulevaisuudesta?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"halutaan panostaa isänmaan asioihin eli ek-vaaleihin 2015."

Mitä isänmaan asioita on jäljellä kun keskusta ja hallituspuolueet ovat luovuttaneet vallan EU:lle?

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Vihreät ovat näyttäneet kyntensä ja meillä on vahva lista vaaleissa. Vihreä liitto on puolue, jolla ei ole taustalla varakkaita eturyhmiä tai mitään säätiöitä ja muuta hämärää vedätystä. Vihreiden voimavara on tavalliset ihmiset ja vahva pyrkimys parempaan tulevaisuuteen. Ylimielisyyttä vihreillä ei ole.

Eduskuntavaalitappion myötä puolueella ei ole varaa suureen kampanjaan toisin kuin muilla, rikkaammilla puolueilla, jotka ovat sopeutuneet rahoittajiensa tavoitteisiin. Meillä on vahva kenttäväki, uskolliset äänestäjät ja uskottava politiikka. Me taistelemme vaaleista toisiin heikoimpina rahallisesti, silti olemme vahvoja.

Toimituksen poiminnat