KimmoToroska Sanottavaa

Arhinmäki uhoilee jälleen, teatterikouluunko ?

Nyt alkavaan kehysriihen kasaamiseen liittyen vasemmistoliitto, taikka tarkemmin ministeri Arhinmäki uhoaa jälleen ponnekkaasti eroavansa hallituksesta, jos kiristykset eivät Arhinmäkeä miellytä :)

Tällä kertaa Arhinmäki sanoo vasemmistoliiton jättävän hallituksen, jos perusturvaindeksi jäädytetään ja lisäksi, jos arvonlisäveroa korotetaan, siis varsinkin ruuan ja lääkkeiden kohdalla.

Molemmat asiat todellakin sellaisia, joita ei saisi tehdä, mutta se pointti tässä blogissa kuitenkin on se, että Arhinmäki on itse kyseisiä asioita ollut hiljaisesti jo lähes hyväksymässä.

Toinen epäloogisuus Arhinmäen/vasemmistoliiton ärhentelyssä on se, että muistetaanpa nyt vaikka tämä ydinvoimaluvan uudelleen käsittely eduskunnassa, josta Arhinmäki ennen sanoi, että jos lupa palautetaan eduskunnan käsittelyyn, niin he lähtevät hallituksesta :)

Lähtivätkö ? No eivät toki, lohdutukseksi sanottava Arhinmäelle, että eivät lähteneet vihreätkään, vaikka samoin uhosivat ;)

 

 

http://yle.fi/uutiset/arhinmaki_jos_pienituloisten_eduista_ei_huolehdita...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän leilamustanoja kuva
Leila Mustanoja-Syysmeri

Täydeltä pelleilyltähän Arhinmäen "eroamme - emme sittenkään eroa - tai ehkä eroamme" -farssi näyttää. Minä näen sen aika epätoivoisena yrityksenä saada julkisuutta Vasemmistoliitolle, kun se ei muulla tavoin onnistu. Kohta eroamisuhkailua ei varmaan enää jakseta edes uutisoida, niin jokapäiväistä se on.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Sitähän se juuri on, eli sitä itsensä esiin tuomista, ennen, kuin uppoaa erittäin syvälle.

Käyttäjän JariNalli kuva
Jari Nalli

Kun seuraavissa eduskuntavaaleissa pikkupuolueet eivät pääse hallitukseen, se on niiden loppu, melkein ainakin. Siinä menee Arhinmäki kuten monet pikkupuolueiden ansiotta valokeilaan päässeet pikkupolitiikot. Saa vassarit kirjoittaa monta kirjaa oikeiston noususta, eikä mitään vaikutusta. Vielä kun pannaan tuo YLE vihervasemmistolaisine toimittajineen aisoihin, niin hyvä tulee. Ei pidä unohtaa Suomen oikeuslaitosta, sieltä kaikki haloslaiset pois, niin Suomessa voi jälleen hengittää.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Näin todennäköisesti tulee tapahtumaan, mikä siis aivan oikein olisikin.
Nythän nämä pienpuolueet ovat saaneet muutaman prosentin kannatuksellaan päättää koko Suomen asioista, joka on aivan järjetöntä.
Vasemmistoliitto esimerkiksi ei tule hallituksessa olemaan vuosikausiin tämän kauden loputtua.

Otto Gustafsson

Vihreät ja vasemmistoliitto tietävät hyvin, että he ovat hallituksessa pelkästään siksi, että perussuomalaisia ei sinne saanut ottaa. Molemmat puolueet hävisivät vaalit ja pääsivät hallitusvastuuseen vain tämän syyn takia. Perussuomalaisia ei hallitukseen voinut ottaa, koska ne olisivat pilanneet Jyrkin haaveen komissaarin paikasta. Komissaariksi pääsee toteuttamalla kaikki EU:n suurten valtioiden toiveet ja persut eivät olisi esimerkiksi tukipaketteja ryhtyneet toteuttamaan. Siksi näiden hyväksymisestä tehtiin hallituskysymys, jotta virallisesti voidaan sulkea Jyrkin suunnitelmia häiritsevä puolue kokonaan ulkopuolelle.

Arhinmäelle, V. Niinistölle tai Kyllöselle ei taida yksityisiltä markkinoilta löytyä työpaikkoja, joissa oman auton ja kuljettajan, sekä muiden etujen lisäksi tulee 10 000 euroa kuukaudessa palkkaa? Ikinä nämä sählääjät eivät tule enää ministereiksi pääsemään, joten nyt on esitettävä jämäkkää omien äänestäjien kosiskelua, jotta omat edut säilyvät mahdollisimman pitkään. Vaikka teatteri on ulkopuolisille hyvin läpinäkyvää, tehoaa tämä kuitenkin hyvin ihmisiin, jotka äänestävät vihreitä tai vasemmistoliittoa. Jonkun pitää olla siellä Gaussin kellokäyrän vasemmalla puolella.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Sehän aina jaksaa kummastuttaakin, että miksi ihmiset aina vain uudelleen ja uudelleen uskovat samojen henkilöiden suoraa valehtelua !

Otto Gustafsson

Perussuomalaisten kannattaisi tutkia asiaa, aivan oikeiden haastattelijoiden kanssa. Kysytään henkilöiltä mitä puoluetta he kannattavat, miksi, missä puolue on onnistunut hyvin ja missä ei, sekä äänestäisivätkö jatkossakin. Sen jälkeen näytetään esim. SDP:n äänestäjille Jutan vaalilupaukset: http://www.sdp.fi/sites/default/files/politiikka/t...

Tämän jälkeen kysytään miten hyvin arvioit lupausten toteutuneen ja vaikuttaako tämä mahdollisesti kantaan puolueesta. Sen jälkeen kysytään äänestäisitkö edelleen SDP:tä ja miksi näin.

Olisi hyvä tutkimus, vaikka maksaa paljon. Tulokset julkisiksi raakadatan kanssa PS:n sivuille, niin tämä voisi jopa vaikuttaa monien äänestämistapaan. Nyt olisi kiire saada tutkimus aikaan, jotta tulokset saadaan ulos ennen eurovaaleja. Uskoisin, että tuolla olisi positiivinen vaikutus perussuomalaisten kannatukselle.

Vietkö Kimmo eteenpäin?

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Ihan kannatettava idea.
Ainakin mainitsen asiasta henkilölle, joka pystyy kyseisen asian toteuttamaan.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

YLEn uutiskirjoituksen luettuani olen vakuuttunut siitä että jos Arhinmäki on edes nyt sanojensa mukainen, niin ero hallituksesta on päivänselvä puolueensa kohdalla.

Hallitusohjelman mukaisesti korotusta tulee veroihin 50 %:sti eli noin 1,5 mrd ainakin. Urpilainen on kertonut tuon aivan selväsanaisesti. Ja aivan saletti on että kaikki kehysriihen päätökset koskevat eniten pieni- ja keskituloisia, sillä tuo ryhmä on suurin "rokotettava" edun tuova valtiolle. Näin on aina ollut ja tulee olemaan. Pitäisiköhän jo hieman ajatella tuota sosiaaliturvan kattavuutta ja sen kustannuksia?

http://yle.fi/uutiset/urpilainen_ensi_vuodelle_lah...

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Juurikin noin.
ALV:n korotukset koskettavat nimen omaan heikompiosaisia, aivan samoinb, kuin sosiaaliturvan indeksikorotusten jäädytys, joka on aivan sama, kuin tulojen pudotus.
No Paavo on itse ollut noita "uudistuksia" ajamassa, joten katsotaanpa lopputulos, joka todennäköisesti on se, että Arhinmäki jää hallitukseen ja kehuu kehysriihessä tehtyjä päätöksiä tulevassa tiedotustilaisuudessa !

Toimituksen poiminnat