KimmoToroska Sanottavaa

Lapsiperheet iso maksaja kiristyksissä.

Hallitus siis korottaa jälleen sähkö- ja ajoneuvoveroja, lisäksi leikkaavat lapsilisiä, eli tuossa vain kolme kohtaa mainitakseni, jotka koskettavat lapsiperheitä.

Nyt olisi aika ottaa myös yksi uusi leikkaus käyttöön, eli lapsilisät pois niiltä talouksilta, joilla tulotaso ylittää määrätyn rajan, eli sellaisen rajan, jolloin ei lapsilisää todellakaan välttämättä tarvitse.

Lapsilisä siis säilytettäisiin ja jopa hieman korotettaisiin tulorajojen alapäässä ja voitaisiin portaittaisesti vähentää määrättyä rajaa kohti mentäessä ja rajan ylittyessä lopettaa kokonaan.

Totta, ei tasapuolista, mutta ei tässä maassa ole enää muutenkaan kaikki tasapuolista, turha kenenkään edes väittää, mutta näin niillä, ketkä oikeasti tarvitsevat lapsilisän elämiseensä, olisi se jatkossakin käytössä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän JoonasHelander kuva
Joonas Helander

Hallitus tosin poisti juuri yhden opintovuoden koulunkäyntiin liittyvien tarvikkeiden hankita maksun. Paljonkohan tällä nyt sitten oli positiivista arvoa, kun jokainen lukiolainen tulee saamaan yhden vuoden lukukirjat ilmaiseksi.

Lapsilisät verolle!

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Eli otetaan entistä enemmän niiltä, jotka maksaa työllään suurimman osan tämän sirkuksen pyörittämisestä.

Toimituksen poiminnat