KimmoToroska Sanottavaa

Voiko joku enempää maatamme alas ajaa ?

Pääministerinä ollessaan Katainen julisti vastuun kantoa ja yhteisen kakun kasvattamista !
Me kansalaiset olemme sitä vastuuta kantaneet, omasta elintasostamme siksi jopa hammasta purren tinkineet.
Yhteistä kakkua olemme pyrkineet kasvattamaan, jotta hallitus olisi saanut ne Kataisen lupaamat asiat tehtyä ja myös tässä asiassa olemme hammasta purren omasta elintasostamme tinkineet.
Katainen kertoi saaneensa markkinavoimista niskalenkin ja me kansalaiset uskoimme ja toki samalla omasta elintasostamme tingimme.
Kun tuli tiukka paikka Kataiselle, unohtui häneltä itseltään se vastuunkanto, yhteisen kakun kasvattaminen ja kaiken maailman niskalenkit ja juosten loikkasi EU kavereidensa huomaan, jotka hänet siitä palkitsevat antamalla koko EU:hun vaikuttavan taloutta ja kasvua koskevan komissaarin salkun !
Kuinka voimme katsoa tulevaisuuteen luottavaisesti, jos oma taloutemme on ajettu heikoimpaan jamaan sotavuosien ja nyt tämä herra tuholainen voi ajaa koko EU:n talouden entistä heikoimpaan kuntoon, samalla, kun täällä Suomessa nykyinen pääministeri Stubb jatkaa omaa tuhon tietään maatamme kohtaan !
Eli näkyykö valoa tulevaisuudessa ?? 
Ei ainakaan ennen vaaleja !

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän ViiviPartanen kuva
Viivi Partanen

Kuinka voimme jatkaa höpötysten jauhamista? Helposti! Jatkamme näennäisdemokratiaa niin kauan, kuin uskomme siihen. Vasta sitten kun haluamme olla oksettavan ja julman realistisia itsellemme, tunnustamme itsellemme että demokratiamme on näennäisdemokratiaa.

Toimituksen poiminnat