KimmoToroska Sanottavaa

Oman kansakunnan hävitys meneillään.

Miksi suomalaisuus hävitetään ?

Mielestäni tätä asiaa pitäisi ja pitää alkaa miettimään tosissaan, koska valitettavasti niin on nyt tapahtumassa.

Maahamme tuodaan ja tulee, niin laillisia-, kuin laittomiakin maahantulijoita enenevässä määrin, ilman, että sitä lopputulosta vakavasti mietittäisiin.

Valitettavan moni näistä nuoristamiehistä, jotka pakolaisstatusta käyttävät maahamme tulon perusteeksi, ovat kuitenkin jo kyntensä näyttäneet muulla tavoin, oma kansamme on pääosin ollut ja nykyisinkin on kristittyjä, mutta silti maahamme otetaan suunnaton määrä muslimeja, jotka eivät kristityiden arvoista perusta, jolloin täällä suvaitsevaisuuden nimissä perustetaan moskeijoita ja jopa suurmoskeija on vahvasti maahamme tulossa, eli annamme tulijoiden syrjäyttää omat perinteemme, joiden pitäisi/pitää olla oman kansan perusta.

Kansallismielisyys ja omien perinteiden kunnioittaminen ei saa olla väärin (kunhan ei mene yli), koska sitähän määrätty yltiösuvaitsevaisuuskin ajaa, mutta vain maahantulijoiden kohdalla, eli heille pitäisi suvaita oman kansallisuuden ja uskonnon mukaiset toimet, samalla suomalaisten perinteet ja arvomaailma tuomitaan ja halutaan sulauttaa toiseen.

Olemme itsekin kokeneet paljon, niin monia sotia, kuin rauhan ajatkin ja sisulla maamme rakentaneet, mutta nyt n. 5,5 miljoonainen kansa aiotaan sulauttaa eri kulttuureihin ja samalla näivettää oma kansamme täysin eri kulttuureista tulleiden arvomaailmojen alle.

Tänään 20.8-15 uutisoitiin, että Slovakia ei ota yhtään muslimi pakolaista maahansa, vaan kaikki pakolaiset ovat kristittyjä. Perusteluna tälle riitti, että slovakiassa ei ole moskeijoita. Miksi ei Suomi ota samaa linjaa, vaan päinvastoin hehkutetaan sitä, kuinka se tuo väriä ja rikastuttaa maatamme ? (Taitaa olla rikastuttamiset kaukana, kun Isis on soluttautunut tarpeeksi pitkälle ja syvälle maahamme.) 

Nämä ovat siis aivan omia pohdintojani, mutta toivoisin, että moni ihminen alkaisi pohtimaan asiaa ja vakavasti, koska nyt varsinkin tämän uuden pakolaistulvan ollessa päällä, uusia pakolaiskeskuksia avataan ympäri maan, jokaiseen keskukseen saapuu n 200-400 pakolaista (nuoria miehiä), joilla on mahdollisia yhteyksiä myös Isisiin, (eikä se keskity siis pelkkään rauhanomaiseen toimintaan ja kristinuskon hyväksymiseen) jolloin mahdollisuus  ikävien tapahtumien mahdollisuuteen tehdään heille omien päättäjiemme puolesta mahdollisimman helpoksi ja se, ainakin minusta pitäisi saada estettyä.

Olemme, ainakin minusta, säilyttämisen arvoinen kansakunta. joten pitää olla kanttia myös sanoa, että nyt riittää, rajavalvonta kuntoon ja stop, kun sen aika on. 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (86 kommenttia)

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Suomi on aika maallistunut maa, sillä Kirkon tutkimuskeskuksen mukaan vain 27% uskoo kristinuskon Jumalaan. Minä en ainakaan näe, että mikään meidän perinteemme tai arvomme olisi nyt uhan alla. Pidän itse perinteistä ja mikään taho ei ole estämässä niiden toteutumista.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Tipuin jo laskuista, kuinka monta faktavirhettä onnistuit yhteen kirjoitukseen mahduttamaan.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

No, jos sormet loppuivat, niin ota laskin avuksesi.

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Petra, eikö yhtään omatunto kolkuta?

Kun tiedät, että suomalaisuuden heikentäminen on RKP:n tavoitteena ...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Petra, tuo ne esille, minua kiinnostaa.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Sinäpä sen oikean minuakin kiinnostavan kysymyksen esitit, koska en minä ainakaan tietoisesti väärää faktaa esittänyt, mutta ilmeisesti Petralla on nyt laskuri rikki.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #63

Hei Kimmo,

Ensinnäkin kiinnostaa, mikä on se suomalaisuuden essenssi jota puolustat? Sain viime yönä viestin, jossa kerrottiin miten Toroskan FB-sivulla minusta kirjoitetaan härskejä juttuja, mm. selitetään minua sukusisäsiittoisuudella ja etnisillä vihjauksilla, minulle jopa esitetään äitini nimi, tosin keksitty.

Sekö on sitä suomalaista perinnettä ja kulttuuria jota sinä vaalit? Äitivitsejä, seksivitsejä?

Tuskin. Se ei ainakaan vastaa sitä, mitä minun sotaveteraani-isovanhempani vaalivat. Onneksi he eivät enää ole läsnä lukemassa sitä sontaa, mitä suomalaisuuden nimissä nykyään horistaan.

Toiseksi tietosi maahanmuuton yksityiskohdista ovat hatarat. Se taas ei ole minun tehtäväni korjata. Sinä vastaat niistä itse.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #67

Minäkö olen kertonut äiti- saati seksivitsejä sivullani ?? Tuskin, joten kerroppa tarkemmin, niin kaikki muutkin tietävät !
Olen siitä samaa mieltä, että onneksi he eivät ole näkemässä sitä, mitä maallemme ollaan nykyisin tekemässä.
Maahanmuuton tietoni ovat hatarat, sanot ? Uskoakseni ei, ja todellakin se, jos näin väität, on sinun korjattavissasi, muutoin käsitän, että sinun tietosi ovat erittäinkin hatarat ja vääränlaiset.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #68

Siellä sinä olit tykkäilemässä kaikkia pervojuttuja minusta. Tuntematta minua lainkaan. Se ei vastaa käsitystäni suomalaisesta rehtiydestä. Ehkä sinun maailmassasi se on normaalia, minulle ei. Minulle henkilö on aina arvokas ja häntä tulee kohdella hänen sanomisensa, ei keksittyjen juttujen kautta. Koulukiusaamista ja muuta vastaavaa mitä aikuset tekevät, vastustan.

Tässä on hurjan hyvä näkökulma tämänhetkiseen turvanpaikkahakijuuden keskusteluun: http://yle.fi/uutiset/nakokulma_lahi-idasta_katsoe...

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #69

Kaikkia pervojuttuja sinusta ?? Totta, en tunne sinua, mutta oletko miettinyt, että millaisen kuvan olet itsestäsi muille antanut ! Tykkäämiseni johtuu kenties siitä, että kirjoituksessa voi olla muutakin, kuin mainitsemasi asiat ? Joskus kannattaa mennä ihan itseensä, eikä alkaa syytellä muita, vai olenko sinusta sanonut jotain pahaa naamakirjassa, tai täällä ? En ole !
Sinun maailmasi tuntuu olevan loukkaantumisen maailma, jolle et perustaa todellisuudesta löydä.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #70

Kerro toki lisää, millaisen kuvan olen itsestäni antanut. En elä missään häpeäkulttuurissa, jossa pitää muilta ihmisiltä kysyä, onko maine kohdillaan, vaan suomalaisessa kulttuusissa, jossa keskustellaan ja kysytään - ei keksitä seksuaalijuttuja naisista.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #71

Edelleen kysyn sulta, eli olenko minä sinua haukkunut ? En.
Sinähän et itse keskustele, vaan mollaat suoraan, kuten tuolla edellä minua, joten keskustelukulttuuria toivoisin sinun kehittävän ja paljon ja tällä tarkoitan sitä, että en myöskään minä elä missään mainitsemassasi "häpeäkulttuurissa" vaan todellakin suomalaisessa kulttuurissa, jos asia sama, kuin kirjoittamasi "kulttuusissa".

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #72

En minä ole sinua henkilönä mollannut sanallakaan, keskustellut vain blogistasi (ja siitä törkystä, mitä minusta sivullasi kirjoitetaan) Olen vain tottunut faktisempaan blogaukseen. Jotain missä on edes jotain faktoja tukemaan omaa mielipidettä. Meillä on selkeästi eri mielipide siitä, mikä on suomalaisuuden suojelua. Minulle se on sitä, että voidaan myös auttaa muita, kuten on ennenkin tehty. Tässä mittakaavassa sille ei ole mitään esteitä.

Vastustan ystäviesi tapaa keksiä etnisiä herjauksia suomalaisista, kuten minusta. Ja muistakin.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #73

:) Edes joitakin faktoja ?? Avaappa nyt Petra silmäsi ja lueppa blogini uudelleen, sen jälkeen kerrohan mulle ja muillekin, mikä tuossa jutussani ei pidä paikkaansa !

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #73

Lisätäkseni vielä, että mitään sellaista sanomaasi "törkyä" ei sivuillani ole, jota ei siellä voisi olla, vai luuletko, että aktiivinen kommentoija/blokkaaja ei siipeensä saisi ?

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #73

No, minne vastaukset katosivat Petralta ?

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #76

Jos olet lukenut Raamattua, niin tiedät, ettei siellä kerrota sanallakaan Suomesta. Perinteet ja asiat, joista kirja kertoo, asettuu pikemminkin tuonne Palestiinaan ja sen ympäristöön.

Kristinusko on sieltä meille levinnyt ja syrjäyttänyt todelliset uskomusperinteemme ja hävittäneet nimistön. Suomalaisia nimiä ovat mm. Susi, Jänis ja Lumikko, mutta niitä ei näe nimipäivälistassa. Tuskin niitä saa edes ristittyä lapselle.

Kristinusko ei siis arvosta muiden perinteitä yhtään sen enempää tai vähempää kuin islamkaan.

Suomen valtiohan ei ole varsinaisesti uskonnollinen vaan se on suopea eri uskontoryhmiä kohtaan, koska sen koko historian aikana täällä on ollut kirjo uskontoja, myös islamilaisuutta. Yksi kirkko on muita vahvempi ja sillä on kytköksiä valtioon. Mutta suomalaisuus ei ole uskontoasia.

Me emme voi valehdella, ettemme voi auttaa muslimipakolaista, etteikö meillä olisi moskeijaa kun meillä on.

Annat ymmärtää että kaikki tulijat ovat nuoria miehiä ja muslimeja (ei tietenkään näin, tulijoiden kirjo on todella monipuolinen. Yksi ryhmä joka on ihan uusi on homoseksuaalisuuden vuoksi pakenevat venäläiset nuoret miehet)

Annat ymmärtää että tämä jotenkin uhkaisi suomalaisuutta. Ne jotka läpäisevät turvapaikanhaun seulan ja mahdollisesti jäävät tänne, sulautuvat aikanaan suomalaisiksi, vaikka heillä olisikin muita uskontoja, elleivät sitten täysin sekularisoidu.

Vai tuleeko sinusta syyrialainen, jos otamme syyrialaisia? Ei tule.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #77

Ja lehmät lentää, avaa silmäsi !

Sami Tastula

Kaikessa suvaitsevaisuudessa unohdettu täysin se fakta mikä liittyy eri valtioiden sisällä alkaneisiin mellakointeihin ja toisinaan jopa sisällissotiin.
Mikä mahtaa olla se yleisin syy minkä perusteella on nämä saaneet alkunsa, olisiko kenties uskonnot joita valtion alueilla on harjoitettu.
Pikku vinkkinä vaikka Serbia tai vaikkapa Irlanti...

Kuka ottaa vastuun siitä tilanteesta joka jossain vaiheessa väistämättä edessä myös täällä meidän kotimaassamme, Suomessa...

Mielenkiinnolla odotan kuinka sitten osoitetaan mieltä, Meillä on Unelma teeman alla...

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

Lienee turha kysyä, miten jonkun toisen mahdollisuus harjoittaa omaa uskontoaan syrjäyttää Toroskan perinteet.

Uskon jatkossakin pystyväni syömään talvipäivänseisauksena Freyrille pyhitettyä sianpyllynpalaa, vaikka joku tässä maassa kumartaisikin eri toteemipaalua.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Toivottavasti uskosi pysyy, eikä sitä muuteta, samaa toivon minäkin.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

Ihan mielenkiinnosta kysyn, kuinka monessa muslimimaassa Toroska on käynyt? Näin ihan siksi, että onpa sitä sianpyllyä tullut syötyä muslimienemmistöisissäkin maissa. En myöskään pidä ihan hirveän akuuttina uhkana sitä, että vajaan 1% vähemmistöstä tulisi kaiken muun kieltävä enemmistö.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #8

:) sianlihako sulle se suurin murhe ? Mulle aivan muut asiat !

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi Vastaus kommenttiin #9

Juu, sianliha on aika olennainen juttu tällaiselle pakanalle, alkoholin lisäksi.

Ja niitä muita asioitahan minä yritin kysellä. Mitkä perinteesi ovat vaarassa ja miksi? Eikä nyt mitään ympäripyöreyksiä, vaan ihan loogisia kausaalisuussuhteita, kiitos.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #10

Sun pitää ihan itseksesi miettiä, mielestäni riittävän selkeästi ne toin tuossa blogissa esille.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi Vastaus kommenttiin #11

Blogissasi oli juuri niitä ympäripyöreyksiä vaarassa olevista kristityistä arvoista ja suomalaisista perinteistä ja arvomaailmasta.

Olisi mielenkiintoista nähdä, mitkä arvot tai perinteet ovat vaarassa, ja mikä se konkreettinen kyseiseen perinteeseen kohdistuva uhka on.

Tyyliin: en voi jatkossa syödä joulukinkkua, koska Helsingissä on moskeija -niminen rakennus.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #13

Varmasti tulet näkemään.
Kuten jo aiemmin sanoin, jokaisen pitää niitä uhkia itsekseen miettiä, jos niitä ei näe, en niitä myöskään kenellekään tuputtamaan ala, vaan joko näkee, tai sitten ei, molemmat ajatukset hyväksyn.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola Vastaus kommenttiin #10

Kyllä islaminuskoisissa maissa viinakauppoja löytyy. Usein, vaan ei aina, ikkunat on maalattu umpeen.

Joskus naureskelin sellaista tapaa, mutta äkkiäkös se ilo loppui: tuli meikäläisten tupakkalaki joka pisti körssit kassoilla jumalan tai lasten silmiltä piiloon. Harvat vielä hengissä sinnittelevät tupakka- ja sikarikaupat joutuivat peittämään ikkunansa.
Suomalaiset näytti siis sitä kansallista osaamistaan ja pisti kieltolainkin kerralla paremmaksi. Sellaista kulttuuria, meillä.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi Vastaus kommenttiin #35

Joo, riippuu aika paljon maasta. Joistakin ei (virallisesti) löydy, joissakin on vain ulkomaalaisille jne. Oma suosikkini ovat ne, joissa ihan normimarketeissa on vain eri osasto merkattu isolla "non-halal"-kyltillä.

Käyttäjän NiiloValtuustoonKrki kuva
Niilo Kärki

Tomi, tutustu vaikka kirjaan "Eurooppa ja Suomi Islamisoituvat".

Kyse ei todellakaan ole uskonnosta tai toteemipaalujen kumartelusta!

Tutustumisen arvoinen muillekin ;-)

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Juuri näin, suosittelen myös kyseiseen opukseen tutustumista ajatuksella.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Lisäyksenä blogiin. Suomen uusi luku tältä päivältä (juuri tullut tieto) Suomi valmistautuu ottamaan 15000 turvapaikanhakijaa tänä vuonna, eli n 10000 enemmän, kuin alkuperäinen maksimi!!

Jarmo Skog

Nämä ovat siis hakijoita. Näistä suurin osa käännytetään pois. Suomi vastaanottaa noin 2000 pakolaista vuodessa ja käännyttää loput.

Sami Tastula
Jarmo Skog Vastaus kommenttiin #18

Turvapaikanhakijaa kuten jutussa lukee. Helppo päätellä.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Mielenkiintoisia lukuja, varsinkin kun luin äskettäin että tällä hetkellä maahamme saapuu 70-80 turvapaikan hakijaa päivässä. Tämä tarkoittaisi 25550-29200 turvapaikan hakijaa vuodessa. Olisikin hienoa jos jostakin saisi oikeat luvut turvapaikan hakijoiden määrästä, koska maamme ei kestä heitä liikaa. Tälläkin hetkellä valtiomme velkaantuu valtavaa vauhtia ja jokainen tänne tuleva otetaan vastaan velkarahalla jo nyt.

Sami Tastula

Kuluneella viikolla uutisiin eräs iltapäivälehti kuluihin liittyen seuraavaa, jota uskallan itse väittää alakanttiin kuvitelluksi euromääräksi...
1000 pakolaista aikaan saa kuluina Suomelle 15milj.euroa.
Mikä mahtanee olla se todellinen luku jota ei uskalleta tuoda julki, kuka on se taho joka tästä hyötyy??
Ketkä maksajien roolissa ???
Nyt kouluja käyvät alaikäiset valtionvelkaa maksaessaan, hengissä selviämisestä taistelevat eläkeläiset, nippa nappa hengissä selviävät ja taloutensa kasassa pitävät duunarit?

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Siinäpä yksi iso uhka, eli kuka maksaa ? Maamme taantumassa jo vuosia, kiristyksiä ja leikkauksia tehdään ja juuri suurin osa heikompiosaisilta ja nyt, taivaastako rahaa alkaa tulemaan ?
Lisäbudjettiin suunitellaan jo miljoonien ja taas miljoonien korotuksia pelkästään maahantulijoiden kohdalla, lisää leikkauksiako taas ? Yhteiskuntasopimukselta nyt viimeistään tänään vedettiin matto alta.

Mika Selin

http://www.migri.fi/download/58353_Turvapaikanhaki...
Siinä tilastoa tähän mennessä tänä vuonna tulleista. Miksi esimerksi Albaaneja ei käännytetä heti takaisin?
Miksi Somaleita tulee edelleen vaikka täältä lähdetään sinne lomille?

Kantaväestöstä on tälläkin hetkellä useita ilman asuntoa mutta maahamuuttajille asunto löytyy ja heti. Jokainen meistä huolehtii enemmän omasta perheestään kuin naapurista mutta miksi sitten maahanmuuttajat laitetaan oman maan kansalaisien edelle?

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Totta turiset ja tuon tilaston voi jo nyt heittää pesään vanhentuneena.
Miksi tosiaan on nykyisin näin, se olisikin erittäin tärrkeää saada tietää, jos sotavuosien jälkeen olisi ollut näin, kuin nykyisin, olisimme sodat aivan turhaan käyneet, mutta onneksi silloin oli kansallismielisyys vielä hyväksyttävää.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ei tässä mitään menetetä - Eurooppa laittaa rajat kiinni jos ihan villiksi menee. Saksa sanoo että he tarvitsevat miljoona uutta maahanmuuttajaa vuosittain jotta rattaat pyörii.

Nou hätä - mutta tilannetta pitää seurata.

Ihmisiä ne on syyrialaisetkin.

***

Sen sijaan jotkut yrittää omia joitain asioita itselleen ihan kotisuomessa?

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2005...

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

ÖÖÖÖ, Eurooppa laittaa rajat kiinni ? Tuohon ajatukseen tuskin ennen totaalista kaaosta tullaan koskaan pääsemään, jos siis aivan eurooppalaisella tasolla ajatellaan. Kyllä se on oman maan kohdalla rajat vedettävä määriin, kuten jo nyt muutama maa tekeekin, miksi emme mekin ?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Petri, et taaskaan malttanut olla linkittämättä "Kansanääntäsi"!

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Tiedätkö, joka kerta kun pissatan täällä Leppävaarassa koiraa, näen moskeijan. Tuskin pystyn käsien vapinalta tähän kirjoittamaan.

Sami Tastula

Vaan kuinka käsiesi vapinan käy sitten kun jokin taho hermostuu ja moskeija katoaa.... Ja luonnollisesti syyttävä sormi osoittaa uusnatsien suuntaan vaikka todellinen syyllinen löytyisikin kilpailevista maahanmuuttajista ?
Eipä olisi tämäkään ensimmäinen kerta kun näin kävisi.
Uskontojen välisiä sori kun ei normipolitiikalla estetä. Saatuja tämän hetken toimintamallilla.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

#24

Jos sulla on nyt jo vihjailun asemasta etukäteen jotain tietoa moskeijan tai minkä tahansa uskontokunnan tilojen tuhopoltoista niin kannattaa mainita asiasta virkavallalle. Voivat sitten toimia ennakoivasti.

Sami Tastula Vastaus kommenttiin #36

Lähinnä vain ihmettelen kuinka kauan ääripäät malttavat olla kiltisti sivusta katsojan asemassa.
Hiljaset kun tutkitusti niitä pahimpia

Mika Selin

Olen pannut merkille puheenvuorossa että monet kristinuskon vastustajat tai suorastaan pakanat ovat hyvinkin myötämielisiä islamille ja muillekin uskonnoille. Olisi kiva tietää mistä tämä johtuu. Kristinusko nähdään ainoastaan pahana.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Saman olen ihmetyksekseni havainnut.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Mä olen suorastaan pakana. Tarkemmin sanoen agnostikko. Kyllä tänne uskontojakin mahtuu. Kullekin mielensä mukaan tai sitten kokonaan ilman. Suomessa on uskonnonvapaus.

Mä olen tuota aiemminkin kysellyt mitkä ovat ne konkreettiset kulttuuriin liittyvät asiat jotka nyt ovat uhattuna, ja nimenomaan maahanmuuttajien taholta. En ole kuullut vielä ensimmäistäkään.

No, pari vuotta sitten joku julisti kaupungin verkkosivuilla miten joulukuuset on tästäedes maahanmuuttajien toimesta kielletty. Hyvinhän noita on ollut sittemminkin. EI tullut edes valehtelija pyytämään puheitaan anteeksi. Sellainen pelkuri.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Toivottavasti et kuulekkaan, saati joudu kokemaan. Mutta se siitä, hienoa, jos sinulla ei huolenhäivää kyseisen asian johdosta, kunnioitan mielipidettäsi, minulla taasen oma kantani eri.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola Vastaus kommenttiin #29

Niinpä pitäisikin olla edes yksi konkreettinen esimerkki sellaisesta uhasta josta sinäkin nyt vihjailet.
Jos ei edes ensimmäistäkään esimerkkiä löydy niin paha se on kenenkään huolestua.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #33

Eiköhän niitä esimerkkejä jo ole riittävästi kuulunut noista vastaavaan tilaan ajutuneista Euroopan maista, kuten valitettavasti jo täällä omassakin maassamme, tosin ei vielä yhtä radigaaleja..

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #34

Minuakin ihmetyttää, että kansakunnan perinteet ovat uhan alla mutta kukaan ei voi sanoa, että mikä. Perinteiden, eritoten kristillisten, uhkana on ainoastaan niihin kyllästynyt kansa. En usko, että on maahanmuuttajien vika kun kansa ei usko Jumalaan ja käy kirkossa. Ja tämä ei ole mitään uskontovastaisuuttaa vaan ihan arkea Suomessa.

Kukaan tuntemani ateisti tai agnostikko ei myöskään suhtaudu muslimiuskon epäkohtiin yhtään sen myötämielisemmin. Tämä teidän tuntemus johtuu siitä, että täällä aikaisemmin kristitymmässä maassa kristinuskon epäkohdat, kuten kirkon väärin käytetty auktoriteetti ovat olleet paljon kansaa lähempänä. Tässä linkissä hyvä selitys siitä, että miksi islamista harvemmin tehdään pilaa länsimaissa. Kukaan ei juurikaan tiedä muslimiuskon yksityiskohdista paljoakaan. https://www.youtube.com/watch?v=yPLfv9umERU

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #38

No sanonpa nyt yhden, tosin tökerön esimerkin, mutta kristinuskossa raiskaaminen on syntiä, toisin kuin taasen ...

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #39

Sinulla jäi lause kesken. Voitko jatkaa sitä? Missä siis raiskaus on sallittua?

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila Vastaus kommenttiin #40

http://paavotajukangas.com/2015/04/10/ex-muslimi-i...

Yllä olevasta linkistä voi käydä tutustumassa asiaan "raiskaus" sallittua vai ei.

Ainakin uskottavampaa tekstiä kuin mitä täällä on kommentoitu,

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #42

Voiko tuota tuon selvemmin esittää ? Ei todellakaan.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #42

Niin, mikä sitten on väkivaltaisin pyhä kirja?
http://www.alternet.org/30-most-violent-exhortatio...

Uskonnollinen väkivalta muslimimaissa on totta kai paljon yleisempää mutta en ole vielä kuullut, että Suomessa olisi raiskauksen tai väkivallan yleisesti hyväksyvää muslimiyhteisöä. En usko, että nykyiset pakolaisetkaan ovat sitä tuomassa mukanaan. Toki jos teillä on parempaa tietoa niin kertokaa.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #45

Et usko, että tuovat mukanaan ? Siis jättävät matkalle ?

Käyttäjän ipa kuva
Irma Hirsjärvi Vastaus kommenttiin #39

Ja niin olikin tökerö ja asiaton.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #41

Tökerö, kuten sanoinkin, mutta ei asiaton.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #38

Jumalaan uskominen ja kirkoissakäynti ovat täysin eriasioita.

Minä uskon Jumalaan, tosin huomenna joudun käymään kirkossa ruumiinsiunaamisen sakramentin vuoksi.

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

ainoat joissa on jotain järjen hiventä lienevät taolaisuus ja budhalaisuus sekä ennemmin maailmankatsomukseksi mainittava tieteellinen panteismi. muuten aika pimpelipom meininkiä nuo uskonnot.

Jaakko Häkkinen

En tiedä, koskeeko tuo muita kuin marginaalista äärivasemmistoa. Yleensä uskonnottomat näkyvät kannattavan vakaumusten tasa-arvoa ja vastustavan valtionkirkkoa.

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Kukaan ei muista yksittäistä pakolaista joka pakeni hunnien tieltä roomaan, mutta kaikki tietävät lopputuloksen. Ihmiset ajattelevat liikaa yksilötasolla. Kyllä, olemme kaikki yksilöitä, mutta vain omasta ja läheisempiemme mielestä. jollekkin ranskalaiselle olemme vain joitain juoppoja metsien miehiä.

Valkoinen kaukaasialainen ihminen on vähemmistössä maapallolla ja tällä menolla tulee katoamaan kokonaan hyvinkin nopeasti. Se että millainen maailmasta tulee riippuu vallan saavasta elämänkatsomuksesta, enkä todellakaan toivo että se tulee olemaan islam, vaikkakin siltä vahvasti näyttää sen ollessa tällä hetkellä ylivoimaisesti nopeiten leviävä uskonto, muiden "maatessa laakereillaan" omilla alueillaan.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Minä kun en ulkoista käsityksieni hankkimista, vaan hankin tietoa ja sen perusteella luon oman käsitykseni.

Helsingin suurmoskeijan hanke.

Hankkeen takan toimii
Ilari Rantakari. Entinen ulkoministeriön virkamies
Ritva Viljanen (sdp) helsingin ap.kaup.johtaja
Anni Sinnemäki (vihreä) helsingin 2 ap.kaup.johtaja
Kirkkohallituksen rahoittama kulttuuri ja uskontofoorumi (fokus)
Muslimi naiset
Joitain hengellisiä muslimijohtajia

Rahoitus
Bahrain 100 miljoonaa €

Tulevan suurmoskeijan uskonto.
Sunniilaisuus, muita muslimi uskonsuuntia ei hyväksytä.

Bahrain on sunnimuslimilainen kuningaskunta, joka on suoraan uskonnollisesti sekä poliittisesti kytkettynä Saudiarabiaan.
Tämän kautta tulee esiin salafismi, josta nousee Sunnilainen ääri islamilaisuus.

ISIS on Sunnimuslimilainen äärijärjestö.

Nyt pitääkin ihan itse jokaisen miettiä onko moskeijahanke tarpeellinen, turvallinen vai onko kenties "troijalainen puuhevonen"

Mika Selin

Ruotsissa suvakeilla on vaikeaa kun mamut ei hyväksy bride kulkueita alueilleen. Kumpaan päin suvakki nyt kumartaa kun molemmat ovat niin ihkuja.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Miksi ruotsidemokraatit eivät järjestä pridekulkueita näille alueille, taitavatkin olla nyhveröporukkaa.

Käyttäjän jussikeskinen kuva
Jussi Keskinen

Aloitus oli ihan hyvä ja muutama asiallinen kommenttikin oli ... aika paljon on sitä pimpelipom tasoa.

No anyway,
Kaikki tilastot osoittavat, että niin sanottu talouden "hyödyntäminen" on viemässä maailman vakavaan lamaan ja tähän liittyy vahvasti myös tuo ns. pakolaistulva, joka on suurelta osin rikollisissa käsissä, kuten kaikki muukin liiketoiminta EU:n alueella. Voi hyvinkin olla, että se sika jää syömättä tai takertuu kurkkuun, jos ei asioista edes halua ottaa selvää. Kurjuus ja hätä ovat tosiasioita ja avuntarvitsijoita on paljon - niitä on jo nyt liikaa Suomessa. Ei tule mieleen ruokajonot, ei se, että maassa on miljoona köyhää .. ei eikä paljon muutakaan.

Tuomiopäivän globaalikello on nyt siirtynyt minuutilla ja kaikki signaalit näyttävät punaista. Dramaattinen kriisi puhkeaa todennäköisesti jo syksyllä 2015, todellista taloudellista elpymistä ei ole näköpiirissä.

Olemme menneet kohti julmia leikkauksia. Talous sakkaa joka puolella ja ihmisten kärsimys lisääntyy. Joko meidän poliitikkomme ovat menettäneet viimeisenkin järjenhitusensa tai sitten heillä ei ole kykyä, ei halua muuttaa mitään tai sitten takana on joku muu ajatus ja kaikki onkin tarkoituksenmukaista sotkua.

Todella isoja asioita on tulossa ... kaikki sakkaa ...esimerkkejä on Kiinasta Kreikkaan ja kaikki siltä väliltä ... velka näes sulkee pois vaihtoehdot, olemme enemmän velkaa kuin maailmassa on varoja ....tosiasia on, että maailmaa pyörittää suuryritykset, pankit ja lahjotut poliitikot. Tämä alamäki vie ns. tavalliselta ihmiseltä todella pitkän ajan ennen kuin siitä voisi toipua, jos se olisi mahdollista ... mutta systeemi ei kestä vaan paranoidisen virheen todennäköisyys kasvaa ja se lykkää sotaa ... unfortunatelly ..

Tässä hyperkilpailussa ja aina väkivaltaan valmiina olevassa maailmassa on ihmisen identiteetti joutunut ojasta allikkoon, sen on hukka förbinyt.

Identiteetti jonka muurit ovat rakennettu vääristä aineksista on helppo kohde propagandan muurinmurtajille ja mitä erilaisimmille agendoille, jotka tarjoilevat vain mielikuvia olemattomista tuulimyllynsiivistä ja joiden tarkoitus on myllyssään jauhaa rahaa harvoille ja murskata myös orjien joukot sekä kansan omanarvontunto lusteen siemeniksi, jotka voidaan syöttää tälle pedolle ruuaksi, joka on itse itseään toteuttava tuhokoneisto.

Synkkänä ja valehtelevana kaiken pestyn valheen mielikuvien tarjoilijana on tuttu kaikkien tuntema käärme, se Saatana, joka nyt nousee kaikissa muodoissaan taistelemaan kaikkea sitä ihmisyyttä vastaan ... josta meillä ei kyllä ole jäljellä enää mitään ..paitsi tatuoidut kuoret ... niin kyllä minuakin hävettäisi niin, että toivoisin voivani piiloutua vaikka siannahkasäkkiin ...

Se käärme haluaa toimia niin, että tielle ja totuudelle ja ennen kaikkea vapaudelle ei avautuisi tilaisuutta tulla näkyväksi, niin, että me kaikki näkisimme pedon todelliset kasvot valossa. Se haluaa, että näkisimme vain itsemme emmekä näkisi sitä, että vain itsensä näkeminen merkitsee, että olemme sulkeneet silmämme todelliselta rakkaudelta ja se merkitsee myös, että olemme ottaneet sydämiimme pedon merkin ja olemme valmiita marssimaan samaa tahtia kohti iäistä kärsimystä, mikä on ainoa, jota hänellä on tarjota.. sorry ..ei oo muuta eli ota tämä.

On ymmärrettävä, että se peto on todellinen ja hengissä vaikka tietäänkin loppunsa tulleen mutta sitä se ei kerro yhteistyökumppaneilleen. On turha odottaa mitään inhimillistä sellaiselta jolla sitä ei oikeasti kaikessa totuudessa ole, ei voi olettaa, että sellaisella joka on alun alkaen tullut vain varastamaan ja murhaamaan olisi jotain lämpimiä tunteita ihmistä kohtaan.

Jos, tämä ihmiskuva ei kelpaa niin esitelkää parempi, tosiasiat puhuvat puolestaan.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Tosiasiat todellakin puhuvat puolesta

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Tälle palstallekin kirjoittelee muutama islaminuskoisiin lukeutuva henkilö.

Toroska voisi vihjailun sijasta toimia kuin mies ja kysyä niiltä täällä julkisesti kuinka monta raiskausta ja terroritekoa nuo ovat suorittaneet ja mitä ne ovat aikeissa meiltä suomalaisilta kieltää.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Kyseleppä rohkeasti aivan itse, niin saat vastauksen kiertelemättä, minä en vihjaile mitään, vaan kerron oman kantani asiaan.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Jospa nyt ei kuitenkaan tuohon ryhdytä.

Ilkka Vaittinen

Somalian paluumuuttaja kertoo:– Täällä on ollut ihan rauhallista ja jopa rauhallisempaa kuin Suomessa. Siellä sai jatkuvasti lukea lehdistä, että joku on tappanut toisen. Sama tilanne on Ruotsissa, jossa tapahtui esimerkiksi Ikean puukotukset.

https://www.suomenuutiset.fi/somaliaan-paluumuutta...

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Totta ja kyseinen herra on aiemminkin vastaavasta asiasta kertonut, siihen vain ei valtamediat ole reagoineet siten, kuten kuuluisi, eli kannattaisi joskus medioiden siteerata myös näitä henkilöitä, jotka puhuvat asioista rehellisesti.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Jospa jotkut tappamiset ei jokapäiväisinä enään ylitä uutiskynnystä Somalian lehdistössä.

Jaakko Häkkinen

En nyt näkisi, että tässä mikään hävitys on menossa. Turvapaikkaturistit käännytetään jo lähes sataprosenttisesti, ja turvattomista maista tulevistakin vain noin puolet saa turvapaikan tai oleskeluluvan.
http://jaska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/200724-turva...

Juuso Suhonen

"Your childrens pray allah or will die."

Tämmönen lause eilen kiitolliselta mamuperheenisältä Stutgartin läheltä Saksasta.

https://aikapommi.wordpress.com/

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Noi on juuri niitä lauseita, jonka pitäisi jokaisen eurooppalaisen ja varsinkin suomalaisen havahduttaa.

Käyttäjän TaryaKorhonen kuva
Tarya Korhonen

Mielestäni, tänne voi tiulla kunhan muuttaa tapansa meidän kulttuurimme mukaiseksi. Vanha sanonta: "Maassa maan tavalla tai maasta pois" pätee kyllä meilläkin ja minusta meillä on Suomen kansana oikeus sitä vaatia myös. Jos politiikot ovaat siirtymässä muslimeiksi, niin he voivat sitten muuttaa sinne missä on islamin-uskonto pääasiana esillä. En voisi todellakaan kuvitella, että meillä on huivipäinen poliisi, poliisin asussa. Tämä vain esimerkkinä. Minäkin olen aika suvaitsevainen mutta viime päivien sanat: " me haluamme, sitä, tätä ja tota " ei ole oikein sopivaa heille. Olemme sentään tarjonneet heille jo rauhan olotilaa.

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

No ei, eikä valtion pelastaminen ole tavoite vaan sen hävittäminen. Valtio on omistavan luokan koneisto kansaa vastaan. Toroskalle kuten muille persuille käsittämätön asian, kun ovat liian laiskoja ja asenteellisia asiaa selvittään. Elävät luuloissaan!

Mitä suomalaisuus on, ei mitään muuta kuin kapitalismin perustalla seisovaa tavaratuotantoa, jonka koneistot omistaa pääomien yksityiset omistajat. Suomalaisuus on myytti, joka ei kestä pienintäkään tarkastelua.
Talous on se perusta jonka päälle kaikki kohoa, myös kulttuurimme siis se suomalaisuus joka toteuttaa taloutta eli yksityisen pääoman herruutta kansan ylitse, nyt siis kapitalismia!

Kaiken karvaisia selittäjiä sitä onkin meitä hämäämässä!

Käyttäjän RaunoKujala kuva
Rauno Kujala

Kirjoitus on hyvä puheenvuoro ajankohtaiselle ja tärkeälle asialle. Sanon suoraan, en ymmärrä (enkä enää aio ymrtää) marxilaishumanisteja. Heidän arvomailmansa on perverssi. Monesti he kieltävät synnyinmaansa sanoissa ja teoissa, sylkevät lipulle, sanovat olevansa suvaitsevaisia, vaikka ovat yhtä suvaitsemattomia kuin umpirasistit. Heidän lempisanansa nykyään on RASISTI, vaikka ovat sitä itse kantasuomalaisia kohtaan. Asiat ovat päälaellaan ja mediaan, mikä on vihervasemmiston hallussa pitkälti, uskotaan sokeasti. Ennen luulin vihreiden ja vasemmiston olleen tasa-arvon, demokratian ja rauhan asialla. En usko enää näitä valheita. Ikävää, että oikeisto suomessa on yhtä mädättynyt. esim. kokoomuksella, mikä nykyään on sekoomus, oli aikanaan teemat; koti, uskonto ja isänmaa. Mitään edellämainituista teemoista ei ajeta enää, päinvastoin ollaan neo-konservatiiveja ja globalisteja, ilman isänmaata ja kotia, kaikki on kaupan luontoa myöten.
suomi tarvitsee resetin. uuden alun, ilman mitään nykyisiä puolueita, kansanvallan. Asiana tuo on vallankumouksellinen, mutta välttämätön. Ihmiset ovat alkaneet heräämään hallinnon ja rakenteiden mädännäisyyteen, se on hyvä asia. Lähitulevaisuus tullee olemaan repivää, koska vanha valta yrittää pitää kiinni, turhaan. uuden maailman tuulet käyvät jo.

Toimituksen poiminnat