Yksi ja todellinen syy, miksi vienti sakkaa !

Nyt kun hallitus "tuskastelee" sen asian parissa, että vienti pitää saada vetämään ja koska nyt vienti on laskenut vuodentakaisestakin roimasti, pitäisi hallituksen mielestä hyväksyä nämä kaikki kiristykset ja leikkaukset ja siis perusteena se, että vienti kasvaisi.

Onko herrat ministerit ja jopa edellisen hallituksen ministerit (joita tässäkin hallituksessa mukana) huomanneet sellaista asiaa, että kun typeriin EU:n määräämiin Venäjä pakotteisiin lähdettiin mukaan, niin vientimme supistui rajusti ja supistuu edelleen, juurikin pääosin siitä syystä, että Venäjä pakotteet vaikuttavat ja kyllä, valitettavasti meihin enemmän, kuin Suomen osalta Venäjään konsanaan.

Stubb kyllä vakuutteli aikoinaan, kun Suomi kyseisiin pakotteisiin otti osaa, että vaikutukset ovat Suomelle minimaaliset, jos edes mitään vaikutusta tulee olemaan. Mutta kuten on huomattu, vaikutukset ovat melkoiset ja nyt hallitus typeryyttään, tai taitamattomuuttaan yrittää kuroa sitä menetettyä vientiä kiinni eläkeläisiltä, työttömiltä ja pienipalkkaisilta raastaen !

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu