Pakkokeinolaki hallitukselta kunnille !

Hölmölä sanaa maastamme en ole tähän mennessä käyttänyt, mutta nyt on jo sekin aika tehdä.

Hallitus valmistelee pakkokeinolakia kiireellisesti ja asetus koskee sitä, että jatkossa kunnat pakoitetaan perustamaan vastaanottokeskuksia ja asuttamaan turvapaikanhakijoita ! (Asetus käytännössä jo valmis)

Lievennyksenä todetaan, että valtio korvaa kunnille kulut ? Onko nyt jotenkin unohtunut, kuka ne valtion rahat lopulta maksaa !

Kuinka tyhminä herrat kansalaisia pitää, jos tuolla perusteella kunnilla ja asukkailla ei ole huolenhäivää taloudellisesti kyseisistä toimista muista tulevista ongelmista puhumattakaan.

Kuinka voidaan pakottaa kunnat asuttamaan jopa useita satoja turvapaikanhakijoita tahtomattaan ja toki tuo tarkoittaa käytännössä myös sitä, että jatkossa kuntien valtuustoilla ei ole mitään sanavaltaa kyseisissä asioissa, vaan päätäntävalta olisi aivan muualla.

Pakko ei ole milloinkaan hyväksi, ei tässäkään. Valtio maksaa, sanotaan, mutta kuten kaikki tietävät, niin valtiolla ei ole ylimääräisiä varoja, vaan päinvastoin kiristyksiä tehty ja tekeillä, koskien meitä suomalaisia ja silti meidän pitäisi uskoa ja hyväksyä tällaiset miljardeihin kohoavat uudet kustannukset ! Ei pidä !

Ainoa oikea vaihtoehto tälle maahanvyörylle on se, että nyt on laitettava rajat kiinni, koska kykymme vastaanottaa on ylittynyt, niin taloudellisesti, kuin tilojenkin suhteen.

Emmehän voi kaikkea muuttaa vastaanottokeskuksiksi toisilta vieden. Pori tässäkin yhtenä pahana esimerkkinä, eli siellä Liinaharjan vanhainkoti muutetaan vastaanottokeskukseksi pikaisesti ja niin, että vanhukset sijoitetaan muualle asumaan turvapaikanhakijoiden tieltä. Mihin ? Jaa a, tähän asti niitäkään sijoitustiloja ei ole ollut !

Stoppi tälle kansansiirrolle ja pikaisesti, muutoin alkaa olemaan myöhäistä, ellei jo ole.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu