KimmoToroska Sanottavaa

Onko maamme tuhoaminen alkanut ?

Tarkoituksellista tuhoamista ?

Ihmetellä pitää ja toivoisi, että enenevässä määrin ihmiset alkaisivat ihmettelemään varsinkin SPR:n ja maahanmuuttoviraston toimintaa turvapaikanhakija asiassa.
On täysin järjen ja minkään muunkaan logiikan vastaista ottaa turvapaikanhakijoita vastaan ilman mitään rajaseulontaa. Kaikki käytännössä pääsevät maahamme rekisteröityäkseen turvapaikanhakijaksi (Vaikka näistä Suomeen saapuvista vain n.5% on aitoja turvapaikan tarvitsevia) ja siitä alkaa mahdollisesti jopa usean vuoden pituinen kustannusvyyhti ja pahimmassa tapauksessa ihmisen iän mittainen, koska vaikka joku prosentti saisikin kielteisen turvapaikkapäätöksen, on nykyisin erittäin todennäköistä, että kielteisen päätöksen saanut ei maastamme tule poistumaan.
Nyt nämä määrätyt tahot ovat vallanneet maamme hotelleita, kouluja, vanhainkoteja, asuntoloita ym ym vastaanottokeskuksiksi, mutta riittääkö se ? Ei riitä, vaan nyt "vallatut" kohteet ovat täynnä, mutta silti turvapaikanhakijoiden määrä on kasvamassa ennätykseen ja nyt suunitellaan teltta (Lämmitetty, sähköistetty ja mukavuudet) ja konttimajoituksia lisäavuksi. Pitää vain kysyä, että miten pitkään menee, ennen kuin kansalaisia pakoitetaan/velvoitetaan ottamaan turvapaikanhakijoita luokseen asumaan, mikäli vain yksikin huone on ns. ylimääräinen ? Ei mene kovinkaan pitkään, kun asia tulee esille ! Kuka maksaa ? Me kansalaiset !
Onko niin, että nämä tahot, jotka turvapaikkabisnestä tekevät, eivät ajattele mitään muuta, kuin omaa talouttaan, joka kasvaa kohisten meidän suomalaisten kustannuksella? Valitettavasti siltä vaikuttaa, koska muutoin tällaista invaasiota ei maahan sallittaisi, eikä käytännössä myöskään monopolia millekään järjestölle.
Maamme budjetti paukkuu kuukausittain ja kiristyksiä tehdään, nyt jo RKP ehdottaa 0,5% korotusta ALV:iin, jolla kustannettaisiin turvapaikanhakijoista aiheutuvia kuluja ! Miksi maamme tuhotaan ja miksi tuho sallitaan ? Muistaako kukaan enää sitä, että oma maamme on talousahdingossa, Kreikka paketit paukkuu ja kaatuvat niskaamme ?
Mitä maastamme on jäljellä 5 vuoden kuluttua ? Kadonnut suomalaisuus, Moskeijoista kuuluvien rukouskutsujen ääni ja valitettavan pitkät ruokajonot suomalaisille ?
Onko aihetta huoleen ? On minusta, sekä talouden, että yleisen turvallisuuden johdosta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

On. Jos naapurilla, nimitettäköön häntä vaikka Ruotsiksi, syttyy talo palamaan, häntä pitää auttaa palon sammuttamisessa, mutta silkasta solidaarisuudesta ei kannata omaa tupaansa polttaa.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Missä palaa? Ketä tuhotaan? No joo, on maailmanloppua saarnattu ennenkin.

Käyttäjän HeinonenJussi kuva
Jussi Heinonen

Maamme tuhoaminen on tosiaan alkanut. Taloudellisesti "pakolaisbisnes" taitaa olla melko kestämättömällä pohjalla. Mutta suurempi uhka henkinen ja moraalinen romahdus, joka on selvästi jo näkyvissä. Siis pakolaisia vielä jaksetaan auttaa, mutta oman maan hädänalaisia kantasuomalaisia jo sitäkin vähemmän. Kohta, kun pakolaisten loppumattomaan hätään ei jakseta vastata, niin sitten ollaan taas taas entistä surkeammassa tilanteessa. Mutta sehän sopii siihen kuvaan, että Raamatun mukaisia lopunaikoja tässä eletään ja niiden viimeisiä vuosia, ellei jo kuukausia.

Niin kuin Kimmo Toroska totesi, tulee tapahtumaan se, että kansalaisia aletaan velvoittaa ottamaan maahanmuuttaja tai maahantunkeutuja omaan asuntoon asumaan, jos ylimääräistä tilaa vaan löytyy. Onhan monella lisäksi kesäasumuksia, joista monet ovat jopa talviasuttavassa kunnossa. Siellä tietysti saattaa olla hormit siinä kunnossa, että kun asuntoja vielä paukkupakkasilla takkatulella lisää lämmitetään, niin tulipaloja saattaa hyvinkin kipinöistä syttyä ja kesäasumus on pian vain kasa savuavia raunioita ja tuhkaa. Saattaa siinä pakolaisillekin huonosti käydä, mutta syyte kesämökin omistajaa vastaan joka tapauksessa nostetaan, kun hän ei ollut muistanut huolehtia tulipesien ja hormien kunnosta.

On vielä todettava, jos ja kun turvapaikan hakijoita suomalaisten velvoitetaan ottamaan koteihinsa, niin silloin saattaa tulla ennennäkemättömiä kulttuurien yhteentörmäyksiä; kristitty ja muslimi yrittävät asua saman katon alla ja jos kumpikin on oman uskonnon harjoittamisessa ja tunnustamisessa vähänkin keskivertoa enemmän fundamentalistinen, niin vakavien ristiriitojen/yhteentörmäysten ja uhka on ilmeinen. Uskon kuitenkin, että em. toimiin jopa sanktioiden uhalla meitä tullaan velvoittamaan, selvistä turvallisuusuhkista välittämättä, sanoohan Raamattu 1. Tim.4.1: "Mutta henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja".

Mutta Raamattu kertoo vastaansanomattomasti, että meillä on vielä toivoa, jos uskomme Jeesukseen ja evankeliumin ilosanomaan. Jeesus varoitti meitä lopunajoista mm. Matt.24:12-13: "Ja sen tähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Mutta, joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu".

Toimituksen poiminnat