KimmoToroska Sanottavaa

Turvapaikanhakija ja "turvapaikanhakija".

Suomessa 19 vuotta asunut lääkäri varoittaa Suomen päättäjiä turvapaikanhakijoista.

"Olette avannut oven turvapaikanhakijoille. Niille, jotka ovat aiheuttaneet turvattomuutta suomalaisille. Suurin osa suomalaisista on erittäin ahdistuneita ja peloissaan. Ei enää kukaan uskalla päästää omaa tytärtään, vaimoaan tai äitiään yksin illalla kadulle. Kohta suomalaiset alkavat etsiä itselleen turvapaikkoja. Edelleenkö uskotte, että he ovat hädässä?! "

Juurikin näin !

Hädässä oleva on nöyrä ja kiitollinen, kun saa apua, lisäksi oikea hädässä oleva on valmis tekemään parhaansa auttajan hyväksi, mutta moniko näistä tällä hetkellä maahamme "turvapaikanhakijaksi" tullut on osoittanut kyseistä käytöstä ?
Alle 5% ja se muu 95% on näreissään kaikesta, ruoka on huonoa, majoitus on huonoa, rahaa ei saa riittävästi ym ym, eli ovatko he oikeasti olleet hädässä ja nyt uhkaa paossa ? Eivät ole !

Katupartioita haukutaan, vi..n pellepartiot häiriköivät suvaitsevaisuuden nimissä, koska kamelilta katkeaa selkä ? Valittavasti sekin aika vääjäämättä lähenee, mitä en milloinkaan toivoisi maassamme tapahtuvan, mutta mutta ...
Suvaitsevaisuutta toki pitääkin olla, mutta järki päässä, ei silmät ummessa, kuten nykyisin !

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (31 kommenttia)

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Kuinka hyvin tunnet turvapaikanhakijoiden arkea? Kuinka moneen olet tutustunut?

Turvapaikanhakijat ovat ihmisiä siinä missä mekin. Suurin osa heistä käyttäytyy hyvin vaikeasta tilanteesta huolimatta. Vierastan ajatusta että jonkun pitäisi olla nöyrä ja kiitollinen.

Joku pieni porukka järjesti Oulussa protestin liittyen ruokaan. Se oli oikeastaan aika hellyttävä. Yritys vaikuttaa omaan elämäänsä ja luotto poliisiin niin suuri että marsittiin sinne. Sen jälkeen järkättiin vastamielenilmaisu, kiitosmarssi.

Turvapaikanhakija elää kovan stressin alla. Majoitus pienissä huoneissa ventovieraiden kanssa, kieliongelmien takia paljon epätietoisuutta, turvapaikkaprosessi pitkä eikä tietoa aikatauluista, elävät kuplassa missä ei ole tietoa tulevaisuudesta.

Ehkä nuo pellepartiot saavat soturit pois kaduilta ja siten turvallisuus kohenee hiukan.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Bodilin kommentti!
"Turvapaikan hakija elää stressin alla"!
Just joo, stressi tuli siitä kun odottivat pääsevänsä pääministeri Sipilän omakotitalon tasoiseen majoitukseen, ilmaisine täysine ylöspitoineen ja siitä vielä maksettaisi palkkaa enemmän kuin lähtömaassaan saavat rikkaat kovaa työtätekevät ihmiset.

Stressi tulee myös siitä kun tietävät että, heidän turvapaikkakelpoisuutensa ei täyty, eli he eivät ole oikeutettuja turvapaikkaan!
Kuplassa elää näköjään moni suomalainenkin "hyvä ihminen" ei vain turvapaikanhakijat!

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Suurin osa käyttäytyy hyvin sanot !
Totta, kaikki eivät ole rikollisia, sotakarkureita ym, mutta se osa, joka on niitä, onkin se tuomittava osa ja juuri se osa, joka uhkaa jokaista tavallista suomalaista ja koko Suomea.
Minä ainakaan henkilökohtaisesti en voi hyväksyä sellaista asiaa, että täällä pikkuisessa Suomessa joudutaan sopeutumaan mahdollisiin terroriuhkiin, ahdisteluihin, raiskauksiin ja kulttuurimme alasajoon, vaan minusta pieni n. 5,5 miljoonainen kansamme on säilyttämisen arvoinen ja josta meidän on pidettävä kiinni, niinhän mmuutkin maat pitävät omasta kulttuuristaan kiinni.
Pellepartiot ovat juuri niitä, jotka entisestään ristiriitaa aiheuttavat, eivät katupartiot.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Nimenoaan näin!
Yksikään todella hädässä ollut ja turvapaikaa välttämättä tarvinnut ei todellakaan käyttäydy noin ja protestoi olosuhteista täällä, kun nuo lapsenomaisesti toheltavat nuoret miehet.
Luulisi jokaisen tervejärkisen sen verran tietävän elämästä ja tajuavan, mutta kun ei, niin ei...ne hyväuskoiset "hyvät ihmiset " eivät usko edes omia silmiään, eivät omia kokemuksiaan, eivät kerta kaikkiaan mitään joka horjuttaisi heidän uskoaan.

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Kuinka moni turvapaikanhakija on valittanut, 1%?

Kyllähän meilläkin valitetaan kouluruoasta, vanhushuollon ruoka-annoksista jne.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Oletko ihan oikeasti tosissasi kyseisellä lauseella ??

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Bodille tiedoksi! Suurin osa työntekijöistä ovat nöyriä ja kiitollisia siitä, että on töitä. Vasta nyt eläkkeellä ollessani olen voinut ilmaista vapaasti mielipiteitäni. Varsinkin julkisella puolella työskentelevän pitää palveluammatissa ( myös lääkärit, opettajat jne.)ottaa huomioon erilaiset ihmiset myös maahanmuuttajat kuten muutkin.

Kun tavallinen työtätekevä suomalainen saa olla nöyrä ja kiitollinen työpaikastaan miksi hän ei saisi vaatia myös jonkinasteista "nöyryyttä" heiltä, joiden työllistäminen ja elättäminen kuuluu heidän omalle yhteiskunnalleen??

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Varmaan moni työssäkäyvä tuntee kiitollisuutta siitä että saa olla työelämässä ja elättää itseään. Pitääkö sitten työttömät, vammaiset, eläkeläiset, turvapaikanhakijat jne tuntea erityistä nöyryyttä kun muut ihmiset elättävät heitä?

Muiden ihmisten huomioonottaminen on kai itsestäänselvyys ja varsinkin palveluammatissa.

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Ennen kuin Bodil huomauttaa ko. sotaa paossa olevista ihmisistä niin tässäkin kohtaa huomauttaisin, että niiden tahojen jotka ovat vastuussa sodista ovat myös vastuussa ihmisten hädästä. Heikoimmat ja köyhimmät eivät pääse pakoon mutta eivät he myöskään ole syypäitä sotaisuuksiin!
Aseita sotiville osapuolille hankkivat tahot ovat myös moraalisesti velvollisia huolehtimaan hätää kärsivistä.
Näyttää vain siltä, että me ylläpidämme omalla kohdallamme näitä valtaakäyvien sotia kun keskitymme vain niiden seurauksiin!!!

Lars Fridman

Bodil herää unestasi! On ihan oikeasti turvapaikan tarvitsijoitakin, Syyriassa kymmeniä tuhansia lapsia. Täällä sen sijaan hyysätään aikuisia hyväkuntoisia miehiä, useilla takanaan kiertelyä eri Euroopan maissa, kuvia löytyy esim. paljon parjatusta MV-lehdestä. Ovat olleet turvallisissa maissa kuukausia, tulevat tänne ilmaisen ylöspidon takia. Euroopan päättäjät kärsivät älyn vähäisyydestä, tänne tulijat eivät sopeudu kovin hyvin tänne eivätkä tule työllistymäänkään, eli tämä nyt jo pari miljoonaa euroa päivässä maksava pelleily jatkuu ja jatkuu. Meillä ei ole velvollisuutta elättää täällä kymmeniä tuhansia kehitysmaalaisia eikä varaakaan. Kansainvälisesti pitäisi rakentaa lisää leirejä lähi-itään ja ennenkaikkea saada sodat loppumaan. Mikä sitä porukkaa vaivaa kun pitää aina vain sotia?

Käyttäjän KaarloKiviniemi kuva
Kaarlo Kiviniemi

Nuo kultalusikka suussa syntyneet kuoliaaksirakastajat suvakit ovat valmiita hyysäämään noita kamelintaluttajia ilmeisesti hamaan maailmantappiin, mutta eivät tajua sitä tosiasiaa, että on omia vähäosaisia, jotka ovat paljon heikommassa asemassa kuin nämä parhaassa työiässä olevat kaupoissa notkuvat partalapset..

Lars Fridman

Erikoista kun yhdessä vokissa pakolainen valitti että mies jota hän pakeni asuu samassa vokissa. Kannattaisiko sitten palata takaisin? On eri ryhmittymiä jotka kaikki vainoavat ainakin jotakin toista gryhmää ja jokainen ryhmä on vainottu. Pitääkö meidän sitten ottaa ne kaikki tänne vai vain joku ryhmä? Ovathan ne edelleen vihollisia toisilleen täälläkin ja vaino jatkuu. Sota siirtyy siis Suomeen.

Tapani Aro

turvapaikanhakijoista pitäisi jo rajalla käännyttää 95%:a, heistä näkee jo päällepäin etteivät ole eläessään nähneet turvattomuutta vaan päinvastoin aiheuttaneet sitä ja nyt suvakit haluavat ja melko hyvin saaneetkin sitä turvattomuutta tänne suomeenkin..vanhuksilta,sairailta,työttömiltä ym. huonompiosaisilta leikataan kylmästi kaikesta että hyysärit voivat veronmaksajien rahoilla paapoa näitä kaulankatkojia, suomalainen yhteiskunta on pahasti sairas ja sen ovat aikaansaaneet sätkynukke poliitikkomme ja suvaitsevaisto jotka molemmat ovat valmiita uhraamaan 2miljoonaa suomalaista omien intressiensä tähden..

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Miten ihmeessä voisi nähdä päältäpäin onko joku vainottu vai ei?

Monet jotka tekevät vapaaehtoistyötä turvapaikanhakijoiden keskuudessa auttavat myös muita vähäosaisia. ItEn ole nähnyt että Odinin soturit tai rajat kiinni porukka auttaisi vanhuksia tai kodittomia.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Mutta mielestäsi siis turvapaikanhakijat auttavat suomalaisia :D

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren Vastaus kommenttiin #13

Sitäkin toki tapahtuu mutta pointtini oli että monet ihmiset ovat halukkaita auttamaan vähäosaisia sen sijaan että suoltavat vihapuhetta netisdä tai kaduilla.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #16

Kannattaisi kohdentaa se auttamishalu todellisiin maamme vähäosaisiin, eikä näihin "turvapaikanhakijoihin", ainakaan ennen, kuin on varmistettu, että kyseessä todellinen avuntarvitsija.

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren Vastaus kommenttiin #17

Turvapaikanhakijat tarvitsevat tukea suomen kielen oppimiseen, Suomen yhteiskunnan tutustumiseen mutta myös taloudellista tukea (vaatekeräykset). Alussa tarvittiin myös ihan konkreettista apua vastaanottokeskusten pystyttämisessä ja poliisiasemien jonoissa.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #18

Ja kuten jokaisen pitäisi ymmärtää, tuo voimavara on aina jostakin muualta pois.
Jo alusta asti olisi pitänyt rajoilla olla tiukempi seulonta, mikä nyt viimeistään pitää toteuttaa.
Rajat saatava kontrolliin, maamme ei todellakaan kestä tällaista taloudellisesti, eikä kulttuurillisesti.
Schengen sopimuksesta on irtauduttava.

Tapani Aro Vastaus kommenttiin #18

suomi ei tarvitse ainuttakaan kielten opettajaa eikä muitakaan tyhjäntoimittajia joiden tehtävä liittyy mamutukseen ja joiden palkka maksetaan muiden maksamista veroista, itsellä nousi veroprosentti 5%:lla tällevuodelle eikä ole epäilystäkään minne rahat käytetään, kavereiden veroprosentit ovat myös nousseet, jopa ansiosidonnaista saavien veroprosentit nousivat 5%:lla viimevuotisesta ja kaikesta leikataan ja kurjistetaan, nämä suomeen tunkeutuvat päänkatkojat eivät tarvitse suomesta yhtikäs mitään ja se on vain kylmä fakta. suomalaiset maksavat kovia veroja ja autoilu on rahastettu niin ettei pian kannata töissä käydä ja jotkut hyväosaiset luulevat että heillä on oikeus käyttää suomalaisten rahoja barbaarien "kotouttamiseen"...

Tapani Aro Vastaus kommenttiin #16

kunhan auttavat omilla rahoillaan, sinä varmaankaan et tiedä että tälläkin hetkellä tuhannet kantasuomalaiset asunnottomat palelevat pahvilaatikoissa ja tuhannet käyvät jonottamassa leipäjonoissa..mutta ei vaan sympatiat riitä suomalaisille vaan on hyysättävä näitä nappisilmiä jotka ovat täysihoidossa kylpylöissämme ja hotelleissamme väsytettyään itsensä päitä irroittelemalla,raiskaamalla ja ryöstelemällä..

Tapani Aro

puhtaat muotivaateet,tatuoinnit,tuliterät iphonet,suut halveksivassa virneessä, sormet näyttävät voitonmerkkejä, yleinen habitus kertoo etteivät ole hätää kärsineet koskaan, turvaa tarvitsevat ovat siellä syyriassa,somaliassa,irakissa ym. muttakun teidän ei passaa heitä auttaa siellä kun täällä on kauniita ruskeasilmäisiä adoniksia jotka ovat kipeästi apunne tarpeessa..

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren Vastaus kommenttiin #23

Ei tuollaiset seikat kerro mitään ihmisen taustasta. Älypuhelin on ehdoton jos haluaa selviytyä matkasta.

Mutta mikään ei estä sinua auttamasta vaikkapa syyrialaisia siellä Syyriassa.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #24

:) Älypuhelin pysyy matkassa mukana, mutta kas kas, paperit hukkuvat, onko vaikea käsittää, mistä se kertoo ? Ei ole.

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska Vastaus kommenttiin #24

Nyt Bodil, kun mainitsit syyrialaiset, niin kerrohan rehellisesti, kuinka monta syyrialaista turvapaikanhakijaa on tuossa virallisen 34000:n turvapaikanhakijan määrästä :)

Tapani Aro Vastaus kommenttiin #24

minä en auta yhtäkään ulkomaalaista missään, syyrialainen,irakilainen,somali ym. vaikka olisi avantoon hukkumassa niin korkeintaan ankkurin heitän, minä autan vain suomalaisia suomessa..niin olen tehnyt ja meinaan tehdä jatkossakin, tympäsee ihmiset jotka auttavat esimm. irakilaisia,somaleja ym. meidän veronmaksajien rahoilla..siitä pitäisi tehdä laitonta ja tuomiona vähintään 1vuosi ehdotonta,, jokainen voi toki tehdä omilla rahoillaan mitä huvittaa vaikka nyt auttaa niitä ihailemiasi mehmettejä ja somppuja mutta niitäkään ei tarvitse päästää tänne suomeen vaan voitte painua sinne paikanpäälle hyysäämään niitä barbaareja..

Käyttäjän KimmoToroska kuva
Kimmo Toroska

Tässä vain yksi esimerkki siitä, kuinka "kiitollisia" "turvapaikanhakijoita" oikeiden turvapaikanhakijoiden mukana Suomeen vyöryy !

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/poliisi-...

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Kiitollisuuden osoittaminen näyttää todella olevan kovin erilaista Lähi-Idän kulttuureissa.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/165829-nyt-tuli-li...

Timo Juutilainen

Bodil Rosengren. Nimikin jo kertoo, että avustettavana on. Kuulut varmaan siihen pakkokieliseen porukkaan.

Maria Bryzko

Bodil, hienoa, että haluat auttaa! Evoluution kannalta on tärkeää, että autamme lähimmäistä. Laji selviytyy ainoastaan sen takia, että vanhemmat huolehtivat ensisijaisesti omista tai läheisten lapsista. Valitettavasti tällä hetkellä valkoiset kristityt ovat auttamassa tummaihoisia tai Lähi-idän muslimeja, vaikka apu tarvitsevat MYÖS suomalaiset kristityt, joita on laiminlyöty. (esim. monella suomalaisella eläkeläisellä ei ole varaa ostaa lääkkeitä; erityisesti maanantaisin kouluruokaa maistuu suomalaisille lapsille koska viikonloppuna kaikilla lapsiperheillä ei ole varaa ostaa esim. vihanneksia). Ensisijaisesti apua tarvitsevat suomalaiset!
Ja jos tänne halutaan monikulttuurisuutta, niin missä ovat vaikkapa buddhalaiset ja hindut? Naiset ja lapset?

Seppo Hirvonen

Miksi ihmeessä väittelette yhden hurahtaneen suvakin kanssa jolla on oma lehmä ojassa kyllä nämä osaavat puhua että saavat nauttia hyväsydämmisen suomen ilmaisista eduista meidän köyhempien veronmaksajien rahoilla....ei näillä ole mitään ymmärrystä eikä hyväntahtoisuutta auttajiansa kohtaan ...aina vedetään rasisti kortti kun joku puhuu asiaa...en paljon antaisi painoa yhden maahanmuuttajan ja maahanmyötäisen ihmisen puheisiin....ei nämäkään kuuntele meidän oman maan huonompiosaisten hätää eivätkä kunnioita...aivan kuin maailmassa ei muuta hätää olisi kuin heidän hätä!!!! Missä näiden ihmisten oma vastuu on ??? Miksi nämä ihmiset eivät ole yhtä aktiivisia ja äänekkäitä omassa maassaan...???? Miettikääpä!!!

Toimituksen poiminnat